Σχετικά με την κατανομή μαθητών στα Λύκεια

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ενόψει της επικείμενης κατανομής των μαθητών της φετινής Γ΄ Γυμνασίου στα Λύκεια για το επόμενο σχολικό έτος 2023-2024 και στο πλαίσιο της οργάνωσης για τη μετάβαση των παιδιών σας στο Λύκειο, θέλουμε να μας ενημερώσετε για τα εξής:

1. Αν υπάρχει μεγαλύτερος/η αδερφός/ή, που φοιτά ήδη στο Λύκειο (Α ή Β τάξη,) και επιθυμείτε τη συμφοίτηση του γιου ή της κόρης σας στο ίδιο ΓΕΛ, σας παρακαλούμε να αποστείλετε στο σχολείο την επισυναπτόμενη δήλωση  συμπληρωμένη.

2.Αν υπάρχει πιθανότητα ο μαθητής/τρια να φοιτήσει σε ΕΠΑΛ ή Εκκλησιαστικό Λύκειο, σας παρακαλούμε να αποστείλετε στο σχολείο την επισυναπτόμενη δήλωση συμπληρωμένη, χωρίς αυτή η επιθυμία να θεωρηθεί δεσμευτική.

3.Να αποστείλετε στο σχολείο συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία:

α) θα αναγράφεται η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του μαθητή/τριας. Σε περίπτωση που η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του μαθητή/τριας είναι διαφορετική από αυτή που έχει ήδη δηλωθεί στο myschool θα πρέπει να επισυνάψετε δικαιολογητικά που να την πιστοποιούν,

β) ο κηδεμόνας, ο οποίος θα υποβάλλει μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές, Την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής του/της μαθητή/τριας χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς του/της κωδικούς taxisnet

Για τα παραπάνω πρέπει να μας ενημερώσετε το αργότερο μέχρι τις 10-3-2023. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε με το σχολείο.

ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΕΠΑΛ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΜΦΟΙΤΗΣΗΣ-ΑΔΕΛΦΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ