Μια πράξη αγάπης, ένα μάθημα ζωής!

Νοέμβριος 2021

Αγαπητοί γονείς και αγαπητά μας παιδιά,

με αφορμή τον ερχομό των Χριστουγέννων, της πιο σημαντικής και αισιόδοξης γιορτής του Χριστιανισμού, σας ενημερώνουμε σχετικά με τη δράση συγκέντρωσης φαρμάκων, την οποία ανέλαβε το σχολείο μας σε συνεργασία με το κοινωνικό φαρμακείο της πόλης μας, με σκοπό να τα προσφέρουμε σε αυτό συμβάλλοντας κι εμείς στο μεγάλο κοινωνικό έργο του.

Με αυτόν τον τρόπο τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, μαθητές, καθηγητές και γονείς, ανταποκρινόμαστε και στον κοινωνικό ρόλο του σχολείου σήμερα αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση και στοχεύοντας στην ηθικοπνευματική καλλιέργεια των μαθητών μας.

Έτσι λοιπόν από την ερχόμενη Δευτέρα 22/11/2021 ως και την Τετάρτη 15/12/2021 συγκεντρώνουμε στο χώρο του σχολείου φάρμακα, τα οποία:

  • δεν έχουν λήξει
  • έχουν μακρινή, όσο γίνεται, ημερομηνία λήξης
  • ολόκληρα κουτιά με φάρμακα-χάπια ή και καρτέλες με φάρμακα- χάπια μονές
  • όσο είναι δυνατό παυσίπονα, διότι υπάρχει σημαντική έλλειψή τους
  • επίσης (εκτός φαρμάκων) πάνες (για διάφορες ηλικίες) και υποσέντονα

Η πρόσκληση αυτή αφορά όλους μας. Για να πράξουμε μια δράση αγάπης βοηθώντας συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αλλά και να διδάξουμε εμείς οι μεγάλοι ένα μάθημα ζωής σε εσάς, τα παιδιά μας, ώστε να γίνετε κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι και υπεύθυνοι αυριανοί πολίτες. Ας γίνει αυτό ακριβώς το σύνθημα της δράσης μας .

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη ψυχής. Καλές γιορτές!

Ευχαριστούμε.

Η ομάδα ανάληψης της δράσης

κ. Μάμαλη Αικατερίνη

κ. Αγγελοπούλου Βασιλική

κ. Παπανικολάου Κωνσταντία

κ. Γαλανοπούλου Μαρία