Ένας όμορφος κόσμος γεμάτος αστέρια!

Νοέμβριος 2021

Ένας όμορφος κόσμος γεμάτος αστέρια!

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι φέτος το σχολείο μας υλοποιεί το πρόγραμμα Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος του Διεθνούς Οργανισμού MakeAWish.

Πρόκειται για τον οργανισμό που εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Οι ευχές αυτές ταξιδεύουν μέσω … αστεριών! Και το ταξίδι αυτό για την Ελλάδα κρατά 23 ολόκληρα χρόνια. Κι έπεται συνέχεια .

Το Αστέρι της Ευχής μάς δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε χαρά και δύναμη στα παιδιά αυτά, που παλεύουν για το πιο σπουδαίο, να γίνουν καλά.

Θέλουμε να σας παρακινήσουμε για έμπρακτη απόδειξη ότι είναι όλα δυνατά. Καθώς να δώσουμε όλοι μαζί την ευκαιρία στους εαυτούς μας να νιώσουμε τη ζεστασιά της προσφοράς και το συναίσθημα πως αληθινά ζούμε σε έναν όμορφο κόσμο.

Ο τρόπος απλός. Με μόλις 2 ευρώ ο καθένας μας μπορεί να συμβάλλει με τη δωρεά του στην πραγματοποίηση ευχών λαμβάνοντας ως αναμνηστικό της προσφοράς του το Αστέρι της Ευχής κι ένα βραχιολάκι – κορδέλα. Μάλιστα μπορεί να γράψει το δικό του μήνυμα μέσα από την καρδιά του και να το επικοινωνήσει στα παιδιά ευχής ως ένδειξη συμπαράστασης και αγάπης.

Σας περιμένουμε για να κάνουμε ολοφάνερο ότι <<Κάθε αστέρι κρύβει αγάπη και … Ευχές!>>.

Η δράση θα λάβει χώρα στο σχολείο ως και την 15η/12/2021.

Ευχαριστούμε.

Η ομάδα ανάληψης της δράσης για το σχολείο μας

κ. Μάμαλη Αικατερίνη

κ. Αγγελοπούλου Βασιλική

κ. Παπανικολάου Κωνσταντία

κ. Γαλανοπούλου Μαρία