Ευχαριστήριο Μήνυμα

Αγαπητά μας παιδιά και αγαπητοί μας γονείς, με μεγάλη χαρά θέλουμε να σας ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση των δύο δραστηριοτήτων, τις οποίες το σχολείο μας, 1ο Γυμνάσιο Αιγίου, ανέλαβε να διεκπεραιώσει αυτό το γιορτινό χρονικό διάστημα πριν από τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για τη συγκέντρωση φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης μας, με το οποίο ήρθαμε σε συνεννόηση για αυτό το σκοπό, καθώς και για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον Διεθνή Οργανισμό MakeAWish, προκειμένου να πραγματοποιηθούν επιθυμίες παιδιών με προβλήματα. Μάλιστα αυτή η δραστηριότητα γίνεται με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας δια μέσου της Δ/νσης Δ/θμιας Εκ/δευσης Ν. Αχαϊας.

Η κ. Αγγελοπούλου Κ., διευθύντρια του σχολείου μας, ο σύλλογος των διδασκόντων και οι κ. καθηγήτριες οι οποίες ανέλαβαν την πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων αυτών, κ. Μάμαλη Αικ., κ.Παπανικολάου Κ., κ. Αγγελοπούλου Β., κ. Γαλανοπούλου Μ., θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ολόψυχα για την πολύτιμη στήριξή σας σε αυτές τις πράξεις αγάπης! Είναι αλήθεια πως κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορέσαμε, εσείς οι γονείς κι εμείς οι καθηγητές μαζί, να <<διδάξουμε >> στα παιδιά μας ένα υπέροχο μάθημα: αυτό της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της αγάπης! Αξίες πανανθρώπινες, βάλσαμο κάθε πόνου, κάθε ταλαιπωρημένης ψυχής, των οποίων η ύπαρξη είναι επιτακτική στις σκληρές ημέρες που διαβιούμε, προκειμένου να νιώθουμε την κοινωνία μας τέτοια που πρέπει μα και μπορεί να γίνει!

Αξίζουν όλα τα παιδιά μας ένα μεγάλο << μπράβο>> κι εσείς γονείς ένα μεγάλο <<ευχαριστώ>>!

Τελειώνοντας και δοθείσης της ευκαιρίας επιθυμούμε επίσης να σας αποστείλουμε πολλές θερμές ευχές για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Να τις περάσετε με υγεία, χαρά, υπομονή, κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, με αισιόδοξη διάθεση (όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα!),με ξεκούραση και θαλπωρή, όσο γίνεται, και βεβαίως με ……..καλό φαγητό!

Χρόνια σας Πολλά και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!

Σας ευχαριστούμε.

Από την ομάδα υπευθύνων των δραστηριοτήτων