Ευχαριστήριο Μήνυμα

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

 Δεκέμβριος  2022-12-22

                                                                                                                                                                         

                                                            Ευχαριστήριο Μήνυμα

Αγαπητά μας παιδιά και αγαπητοί γονείς,

με μεγάλη χαρά σας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας στη δραστηριότητα συγκέντρωσης φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αιγιαλείας, την οποία και πραγματοποίησε το σχολείο μας στο χρονικό διάστημα Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου 2022.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο είναι μία από τις δομές του Δήμου μας, η λειτουργία του βρίσκεται υπό την πλήρη ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου της περιοχής μας και σε αυτό προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του ο κ. Ασημακόπουλος Παναγιώτης, φαρμακοποιός.

Η κ. Αγγελοπούλου Κ., Διευθύντρια του γυμνασίου μας, ο σύλλογος των καθηγητών και οι κ. καθηγήτριες οι οποίες ανέλαβαν την οργάνωση και πραγματοποίηση της δραστηριότητας αυτής, κ. Μάμαλη Αικ.,
κ. Παπανικολάου Κ., κ. Λαλιώτη Α. και κ. Γαλανοπούλου Μ. ευχαριστούν  και  το φαρμακοποιό,
κ. Ασημακόπουλο Π. , όχι μόνο για την όμορφη συνεργασία μαζί του,  αλλά και για την εθελοντική προσφορά του σε μια τόσο ευαίσθητη για την κοινωνία θέση.

Πιστεύουμε πως με τέτοιες πράξεις διδάσκουμε στα παιδιά μας ανθρωπιά, αλληλεγγύη και αγάπη για τον συνάνθρωπο!

Αξίζουν όλοι ένα θερμό μπράβο! Και λόγω των ημερών σας στέλνουμε πολλές ευχές και χρόνια πολλά! Να περάσετε τις Άγιες τούτες ημέρες με υγεία, χαρά, αισιοδοξία και δύναμη ψυχής!

Η  Διευθύντρια                                                                   Οι υπεύθυνες καθηγήτριες